45001 MEBIR14001 KIR 9001 MIR

Honlapunk regisztrált felhasználói részére fenntartott információk eléréséhez, az oldalra történő belépéshez szükséges a felhasználói fiók létrehozása.

A regisztráció során megadandó adatok beviteli mezőit a megjelenő felületen három szekcióban csoportosítottuk: Alapadatok, Személyes adatok, Távhő profil. Ezek közül a regisztrációhoz az alapadatok kitöltése kötelező, a többi adat opcionálisan adható meg a kapcsolattartás, valamint a honlap későbbi használatának megkönnyítése érdekében.

   

Alapadatok

Válasszon magának felhasználónevet és jelszót. Regisztrációnál a helyes adatbevitel elősegítése érdekében email cím ellenőrző mező került bevezetésre.

Személyes adatok

A személyes kapcsolattartás elősegítése érdekében megadhatja mobil- és/vagy vezetékes telefonszámát. Ezen adatokat a felhasználón és a távhőszolgáltató munkatársain kívül senki nem ismerheti meg.

Távhő profil

Szolgáltatásunkhoz kapcsolódóan a fontosabb adatokat érdemes itt rögzíteni, mert ezek a későbbiekben az online adatszolgáltatást segítik, az űrlapmezők előre kitöltésével az itt tárolt adatokból.

A Személyes adatok, valamint a Távhő profil adatcsoportban megadott adatokat bizalmasan kezeljük. Adatkezelésünk azonosító száma a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyilvántartásában: NAIH-68572/2013

A regisztráció véglegesítéséhez adatok megadása után kattintson a Távhő profil fül jobb alsó sarkában látható [Regisztrálás] gombra.

A regisztráció során egy megerősítő e-mail kerül kiküldésre a regisztrációhoz megadott levélcímre. Ha ezt a levelet pár órán belül nem kapná meg, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a honlap adminisztrátorával. Az ehhez szükséges űrlapot megtalálja a honlap jobb alsó sarkában található „Honlap hibabejelentés webmaster részére” szövegre kattintva.

 

Belépés az oldalra

Miután sikeresen regisztrált oldalunkon, a belépéshez először kattintson a fejlécben lévő Belépés gombra.

A felugró panelen adja meg felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a Belépés gombra.

Belépést követően elérhetővé válnak a Felhasználó menüpont alatt a regisztrált felhasználóknak szóló lehetőségek (online űrlapok, időpont foglalás, saját profil).

Elfelejtett felhasználónév, elfelejtett jelszó

Ha esetleg már régóta nem lépett be oldalunkra és időközben elfelejtette a belépéshez szükséges jelszavát, vagy felhasználónevét, lehetősége van ezen adatok kikérésére honlapunkról.

Kattintson a Felhasználónév, vagy a Jelszó mező mellett látható Kérdőjelet ábrázoló gombra, attól függően, melyik elfelejtett adatra van szüksége.

 

Az ezt követően megjelenő oldalon adja meg email címét, mellyel oldalunkon regisztrált.

 

Az [Indítás] gombra kattintás előtt kattintson a „Nem vagyok robot” melletti fehér négyzetbe. Ezzel jelzi a rendszernek, hogy Ön valós személy, és nem kéretlen üzeneteket küldözgető spamrobot alkalmazás.

Rendszerünk erre az email címre kiküldi a felhasználónevet, vagy kezdeményezheti új jelszó készítését az elfelejtett jelszó helyett.

Jelszó megváltoztatás módja

Ha bármilyen okból úgy dönt, hogy jelszavát meg kívánja változtatni, a jelszó megváltoztatásához előbb be kell lépnie oldalunkra, a fentebb leírtak szerint.

Bejelentkezés után kattintson a Felhasználó > Saját profil menüpontra.

A megjelenő felületen, az Alapadatok fül alatt írja be új jelszavát mindkét beviteli mezőbe.

Ugyanezen a képernyőn módosíthatók, megadhatók a Személyes adatoknál és a Távhő profilban lévő további adatai is.

Az adatok véglegesítéséhez kattintson a beviteli mezők alatt található [Indítás] gombra.